NetAdmin


Bij Netwerkdesigner is het vanzelfsprekend dat het ICT netwerk van uw bedrijf continu beschikbaar moet zijn. Met andere woorden, u dient altijd op uw automatisering te kunnen rekenen. Goed systeembeheer voorkomt defecten en lost storingen snel op, dat scheelt tijd, geld en vooral veel ergernis.

Systeembeheer bij Netwerkdesigner

Systeembeheer wordt door Netwerkdesigner binnen elk bedrijf, groot of klein, op een uitgekiende manier ingevuld. Dit varieert per organisatie omdat overal andere eisen worden gesteld. Uitgangspunt is altijd, dat het systeem blijft draaien en dat oponthoud zoveel mogelijk wordt uitgesloten. De proactieve benadering van Netwerkdesigner maakt dit alles mogelijk.

Systeembeheer voor uw bedrijf

Voor de meeste organisaties, zeker binnen het MKB bedrijf, is een eigen systeembeheerder geen haalbare optie. Met ons NRM systeem heeft Netwerkdesigner een zeer werkzaam model ontwikkeld dat de taken van een systeembeheerder overneemt. Het kan worden ingezet bij kleine en grote organisaties.

Problemen oplossen, daar zijn we goed in. Maar ons streven is er altijd op gericht om problemen voor onze klanten te voorkomen. Door de combinatie van proactief- en remotebeheer slagen we daar goed in. Neem eens contact met ons op en ontdek wat Netwerkdesigner voor u kan betekenen.