Ervaringen van klanten


Dankzij de dienstverlening van Netwerkdesigner hebben we nu overzicht over de hardware, de standaard bedrijfssoftware en de kosten. Netwerkdesigner streeft naar het zo laag mogelijk houden van onze kosten en doet dat op een klantgerichte en zeer efficiënte wijze. Het team van Netwerkdesigner is klantgericht, denkt mee met mij en denkt in oplossingen. Netwerkdesigner werkt pro-actief en onderhoudt het netwerk planmatig, waardoor er nagenoeg geen (waarneembare) storingen voorkomen. Van onderhoud wat de dienstverlening kan beïnvloeden worden we tijdig op de hoogte gesteld. We verwachten lang met Netwerkdesigner samen te blijven werken
Jaap Hemmes
Directeur / MetricControl
Sinds de oprichting van ons bedrijf is Netwerkdesigner betrokken bij ons bedrijf. Wij kunnen inmiddels stellen dat wij onze perfecte partner hebben gevonden voor al onze IT gerelateerde zaken. Als beginnend ondernemer heb je met veel zaken te maken. Het was Netwerkdesigner die ons adviseerde om een server aan te schaffen. In beginsel denk je van dat komt later wel maar we hebben het advies opgevolgd. Nu 5 jaar later ben ik nog steeds dolgelukkig dat we dit gelijk gedaan hebben. Vanaf de eerste dag al je informatie en documenten op een centrale veilige plaats opgeslagen hebben, is een must voor een bedrijf en is zeer waardevol. Hierdoor zijn wij in staat om snel en professioneel te werken en te handelen. Ook de IT maakt ontwikkeling door en dan is het prettig dat je hiervan op de hoogte wordt gehouden. Inmiddels werken we “in the Cloud” gefaciliteerd door Netwerkdesigner. Problemen met IT? Netwerkdesigner staat voor een snelle en adequate service. Ze hebben altijd een oplossing en laten je niet in de steek. Een partner waar je op kunt rekenen ook buiten kantoortijd. Wij kunnen Netwerkdesigner dan ook iedereen aanbevelen.
Tom Vosmer
Ik maak al enkele jaren gebruik van de diensten van Netwerkdesigner. Toen mijn server kuren begon te vertonen, kwam Netwerkdesigner met het idee om alles buiten de deur te plaatsen. In het begin was ik hier huiverig voor, maar na de heldere uitleg over de voordelen en de beveiliging was ik snel om. Het bleek zelfs dat het maandbedrag bij Netwerkdesigner lager was, dan de stroomkosten die mijn server verbruikte! Het grote voordeel is dat ik onafhankelijk van waar ik ben, gebruik kan maken van mijn gegevens. Omdat mijn bedrijf zich op 2 locaties bevind, kan ik overal bij mijn data, en hoef ik me niet druk te maken over de veiligheid, backups en eventuele diefstal van mijn server. Tevens bel ik nu een aantal jaar via VoIP, via Netwerkdesigner en hun partner 12Connect. Dit scheelt me zeker 50% op mijn belkosten, en ik ben overal op hetzelfde nummer bereikbaar. Die flexibiliteit heb ik nodig voor mijn bedrijf, en Netwerkdesigner denkt hier prima in mee.
Mario de Koning
Eigenaar / HPS Verspreiding
“Onze ervaringen met Netwerkdesigner zijn zeer positief! In het verleden hebben wij kennis mogen maken met Erik als systeembeheerder bij zijn toenmalige werkgever. Dit is ons toen zo goed bevallen dat toen Erik begon met Netwerkdesigner wij gelijk zijn meegegaan. Netwerkdesigner is service en oplossingsgericht! Zo hebben ze ons geadviseerd om gebruik te maken van een terminalserver. Wij zijn erg blij met deze oplossing want op deze manier hebben wij altijd de noodzakelijke gegevens bij de hand en kunnen we tijd en geld besparen. Onze medewerkers beschikken op deze manier over hun eigen werkplek buiten de deur. De applicaties en software zijn immers hetzelfde als op kantoor. Als wij een storing hebben of tegen problemen aanlopen dan komt Netwerkdesigner met een oplossing, zelfs buiten kantooruren en in het weekend. Op deze manier is het probleem altijd snel verholpen. Tevens heeft Netwerkdesigner ons laten zien hoe wij kunnen besparen op telefonie (wij bellen via VoIP) en printkosten, handig dus een systeembeheerder die met je meedenkt!